Skive Øjenklinik

Skive har i mange år haft en lokal praktiserende øjenlæge. Når man går arkiverne igennem, støder man på en K. S. Heegård der var byens praktiserende øjenlæge tilbage i 60´erne og siden da har vi konstant haft en praktiserende øjenlæge i byen.

Øjenlæge Martin M. Christensen bor med sin familie i Skive; er 6. generations Holstebroborger og han opstartede den nuværende Øjenklinik i Skive tilbage i år 2016 efter at være blevet øjenlægeuddannet på øjenafdelingerne henholdsvis Aalborg Universitetshospital samt Aarhus Universitetshospital. Siden da har klinikken udviklet sig, og tæller nu 5 ansatte inklusive en erfaren optometrist.

Øjenlæge Martin M. Christensen er medlem af:

-          Den Almindelige Danske Lægeforening

-          Foreningen af Speciallæger

-          Danske Øjenlægers Organisation

-          Dansk Oftalmologisk Selskab

For at kunne yde den bedst mulige undersøgelse af dine øjne og dermed den bedst mulige behandling, har Øjenklinikken investeret i markedets bedste udstyr. Personalet er særdeles kompetent samt passioneret i hvad vi laver.

Øjenklinikken blev i 2021 af IKAS (Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet) akkrediteret med højeste score på samtlige parametre. Vi blev især noteret for

-          Stort fokus på kvalitet, patientsikkerhed og omsorg.

-          Særlig udmærkelse vedrørende høj faglig standard.

 

                

 

Øjenlæge

MARTIN M. CHRISTENSEN 
Øjenlæge

Klinikchef og indehaver af Skive Øjenklinik.

Martin M. Christensen afsluttede sin medicinske embedseksamen på Syddansk Universitet, Odense i 2007.

Efterfølgende øjenlægeuddannet på øjenafdelingerne Aarhus Universitetshospital samt Aalborg Universitetshospital. 

Efter opnået speciallægeanerkendelse i 2014 har han arbejdet som øjenlæge og kirurg på Regionshospitalet Holstebro såvel som daværende Thisted Sygehus, hvor han opererede grå stær patienter såvel som skelepatienter. Derudover har han mange års erfaring med øjenlågsoperationer og er af Styrelsen for Patientsikkerhed godkendt til at lave kosmetiske øjenlågsoperationer.

Han har som øjenlæge en bred klinisk erfaring med sig.

 

 

 

 

Klinikassistent

Lena Bodilsen er den ene af klinikkens 3 kliniske assistenter, som du møder i klinikken.

Lena har mange års erfaring, og har været ansat i Skive Øjenklinik siden år 2009, hvor hun også dengang var en bærende del af klinikarbejdet under den daværende øjenlæge. Lena er således meget rutineret og faglig dygtig. Glæden ved at arbejde med mennesker gennemstråler tydeligt hendes personlighed.

Lena varetager de forskellige forundersøgelser; herunder opmåling, fotografering af nethinder, skanning af nethinder samt synsfeltsundersøgelse.


 

 

 

Klinikassistent

Lene Vester er den anden af klinikkens 3 kliniske assistenter, som du møder i klinikken.

Lene er uddannet social- og sundhedsassistent i år 2003 og har med tidligere sygehusansættelse en stor portion menneskelig erfaring med sig fra sygehusverdenen. Lene er med hendes empati og dygtighed god til at give dig en tryg oplevelse i klinikken.

Lene har været i øjenspecialet siden år 2014, og i Skive Øjenklinik har hun været ansat siden år 2018.

Lene varetager de forskellige forundersøgelser; herunder opmåling, fotografering af nethinder, skanning af nethinder samt synsfeltsundersøgelse.


 

 

 

Klinikassistent/sekretær

Katrine M. Christensen er den tredje af klinikkens assistenter, som du møder i klinikken. Hun arbejder også ved telefonen, hvor hun booker tider til undersøgelse samt hjælper dig, når du ringer.

Katrine kommer med en ergoterapeutisk viden i bagagen, hvor også hun har haft med patientkontakt tidligere i det senhjerneskadede speciale i sygehusregi såvel som kommunalt regi. Hun er uddannet ergoterapeut i år 2009 og har siden år 2018 været ansat i Skive Øjenklinik.

Katrine varetager ligeledes de forskellige forundersøgelser; herunder opmåling, fotografering af nethinder, skanning af nethinder samt synsfeltsundersøgelse.


 

 

 

Optometrist

Morten Nonboe Trankjær er klinikkens nye optiker. Han startede i august måned 2022.

Morten er optikeruddannet ved Optikerhøjskolen i Randers i 2011 med efterfølgende videreuddannelse til kontaktlinsespeciallist i 2012. Derefter har han opnået en bred viden samt flere års erfaring indenfor optikerfaget. Morten er desuden sympatisk samt nem at snakke med.

Morten varetager flere opgaver i klinikken, hvorunder synsudmåling og vejledning omkring operation for grå stær. Derudover hjælper han med børneundersøgelser og optimering af brillebehandling samt i øvrigt generel optisk behandling inklusive behandling af dobbeltsynsgener.


 

 

 

Lægesekretær

Berit Svenningsen er klinikkens sekretær, og har været ansat i Skive Øjenklinik siden foråret 2022, hvor hun overtog stillingen efter den tidligere nu pensioneret sekretær.

Berit er uddannet sekretær på Skive Sygehus i år 1998 og er den i klinikken, du ofte møder først, når du besøger Skive Øjenklinik. Hun har med sig en stor rutine og viden, hvor hun de sidste 25 år har arbejdet som sekretær i Fertilitetsklinikken samt i fællesambulatoriet på Skive Sygehus. Berit er meget passioneret for sit arbejde, empatisk at snakke med og god til at give dig en tryg velkomst og oplevelse, når du besøger Skive Øjenklinik.